"New Trade" се стреми да надхвърли вашите очаквания, като предлага изключително обслужване и поддръжка.
  • Имейл:sales@newtrade.com
  • Телефон:(+359) 895 441 556
  • Адрес:с.Граф Игнатиево 4198 ул.Георги С. Раковски №9, България
  • Работно време: Mon-Fri 9:00-18:00
*

Ние разбираме, че заточването може да бъде предизвикателство, поради което сме проектирали нашите устройства да бъдат лесни за употреба, безопасни и интуитивни.

Качеството и майсторството са в основата на всичко, което правим. Ние се гордеем с това, че използваме само най-висококачествени материали и авангардни технологии за производството на нашите устройства. Всяко устройство е щателно изработено, за да осигури изключителна производителност, издръжливост и дълголетие.

Ние сме запалени по изкуството на заточване на ножове

01

Разнообразна съвместимост

Широка гама от видове ножове, размери и ъгли. Едно устройство за заточване на всичките ви остриета без усилие.

02

Дълготрайна издръжливост

Изработен от висококачествени материали за дълготрайна работа. Инвестирайте в устройство, което ще ви служи години наред.

03

Поддържани типове ножове

От готварски ножове до назъбени остриета, нашите устройства са проектирани да поемат широка гама от видове ножове, което ги прави универсални и удобни за всички ваши нужди за заточване.

04

Експертна поддръжка на клиенти

Разчитайте на нас за цялостна подкрепа и насоки. Нашият екип от експерти е посветен на това да ви помага по време на вашето пътуване до заточване, гарантирайки вашия успех.

Развълнувани сме да се свържете с нас

Независимо дали имате въпрос, нужда от помощ или искате да споделите отзиви за нашиите заточващи устройства, ние сме тук, за да помогнем. Моля, попълнете формуляра по-долу и нашия специализиран екип ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Къде се намираме

с.Граф Игнатиево 4198 ул.Георги С. Раковски №9, България

Пишете ни

sales@newtrade.com

Бизнес телефон

(+359) 895 441 556